Політика конфіденційності
ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ

На виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних» Ви даєте згоду на обробку своїх персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, отримання та здійснення розрахунків за придбані послуги.

Ми цінуємо Ваше право на особисте життя та нерозголошення Вашої персональної інформації. Ця Політика конфіденційності – правило, яким користуються всі співробітники нашого сервісу, та регламентує збір і використання особистої інформації, яка може бути запрошена/отримана при відвідуванні нашого веб-сайту, при використанні сервісу, при замовленні, листуванні або телефонній розмові.

Якщо у Вас виникнуть питання або проблеми у зв'язку з конфіденційністю, надсилайте, будь ласка, свої питання або зауваження на електронну адресу: putiatina@teamworkretail.com

ПРЕДМЕТ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Ця Політика конфіденційності встановлює зобов'язання Адміністрації сайту не розголошувати умисно персональні дані, які Користувач надає по різноманітним запитам Адміністрації сайту (наприклад, при реєстрації на сайті, оформленні замовлення, підписки на повідомлення тощо).

Персональні дані, дозволені до обробки в рамках цієї Політики конфіденційності, надаються Користувачем шляхом заповнення спеціальних форм на Сайті і зазвичай включають в себе наступну інформацію:

1. Прізвище, ім'я, по батькові Користувача;

2. Контактний телефон;

3. Адреса електронної пошти (e-mail);

4. Місце проживання Користувача та інші дані.

Адміністрація сайту також вживає зусилля по захисту Персональних даних, які автоматично передаються в процесі відвідування сторінок сайту:

1. IP адреса;

2. Інформація з cookies;

3. Інформація про браузері (або іншій програмі, яка здійснює доступ до сайту);

4. Час доступу;

5. Відвідані адреси сторінок;

6. Реферер (адреса попередньої сторінки) і т. п.

Відключення cookies може спричинити неможливість доступу до сайту.

Сайт здійснює збір статистики про IP-адреси своїх відвідувачів. Дана інформація використовується з метою виявлення і вирішення технічних проблем, для контролю коректності проведених операцій. Будь-яка інша персональна інформація неоговоренная вище (історія покупок, використовувані браузери та операційні системи тощо) не підлягає умисного розголошенню.

Ми не вимагаємо реєстрації або надання такої інформації для перегляду нашого сайту та отримання доступу до його змісту. Для того щоб зробити замовлення послуг, брати участь у акціях, або іншим чином взаємодіяти з нами, Ви повинні уважно ознайомитися з Вашими правами та обов'язками щодо обробки персональних даних, які зазначені в ст. 8 З.У. «Про захист персональних даних», уважно ознайомитися з даною Політикою конфіденційності, а також висловити свою повну згоду з їх умовами.

Якщо Ви не погоджуєтеся з будь-якою з умов даної Політики конфіденційності та вищезазначеного Положення про захист персональних даних, будь ласка, не надавайте особисту інформацію. Згоду на використання Вашої особистої інформації Ви можете відкликати в будь-який момент. Для цього достатньо надіслати повідомлення електронною поштою, з поміткою в темі листа «Персональні дані», за адресою: putiatina@teamworkretail.com

ЧОМУ МИ ОБРОБЛЯЄМО ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ

Персональні дані– відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. Ми можемо обробляти Ваші персональні дані для наступних цілей. При цьому одночасно можуть застосовуватися одна або кілька цілей.

Отримання замовлення. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для отримання замовлення, яке Ви зробили, для обробки Ваших запитів, або для інших цілей, які можуть існувати для досягнення кінцевої мети – задовольнити інтереси споживача, а також для запобігання та розслідування випадків шахрайства та інших зловживань.

Спілкування з Вами. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для зв'язку з Вами, наприклад повідомити Вас про зміну наших послуг або надіслати Вам важливі повідомлення та інші подібні повідомлення, що стосуються замовлення, що було Вами зроблено та зв'язатися з Вами в цілях, пов'язаних з обслуговуванням клієнта.

Ми діємо відповідно до цієї Політики конфіденційності, на підставі Положення про обробку і захист персональних даних та на підставі чинного законодавства України. Ми маємо право зберігати Персональні дані стільки, скільки необхідно для реалізації мети, що зазначена у даній Політиці конфіденційності або у строки, встановлені чинним законодавством України або до моменту видалення Вами цих даних.

СПОСОБИ ЗБОРУ ТА ОБРОБЛЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ

Особиста інформація, як ми зазначили вище, надходить безпосередньо від Вас, та з Вашого відома. Так, коли Ви реєструєтеся на сайті, ми отримуємо надану Вами інформацію. Коли Ви реєструєтеся в промо-акції, ми збираємо інформацію, необхідну для Вашої участі, аби виконати наші зобов'язання перед Вами. Коли Ви здійснюєте замовлення послуг, ми збираємо вказану Вами інформацію, щоб мати змогу оформити замовлення та надати їх Вам. Коли Ви надсилаєте нам електронного листа, ми зберігаємо вказану Вами адресу електронної пошти, щоб мати змогу відповісти. Також ми постійно збираємо загальну інформацію, коли Ви заходите на наш веб-сайт. Процес збору таких даних відбувається з допомогою технологій cookies.

Обробка персональних даних Користувача здійснюється без обмеження терміну, будь-яким законним способом, в тому числі в інформаційних системах персональних даних з використанням засобів автоматизації або без використання таких коштів.

Користувач погоджується з тим, що Адміністрація сайту має право передавати персональні дані третім особам, зокрема, кур'єрським службам, організаціями поштового зв'язку, операторам електрозв'язку, виключно в цілях виконання заявок Користувача, оформлених на сайті, в рамках Договору публічної оферти.

Персональні дані Користувача можуть бути передані уповноваженим органам державної влади лише на підставах і в порядку, встановленим чинним законодавством.